Normal view MARC view ISBD view

Cocina, cuisine y clase : estudio de sociología comparada / Jack Goody ; tr. Patricia Wilson.

By: Goody, Jack.
Material type: materialTypeLabelBookSeries: Antropología y etnografía.Publisher: Barcelona : Gedisa, 1995Description: 309 p. ; 23 cm.ISBN: 8474325498.Subject(s): COMIDAS | USOS Y COSTUMBRES | NUTRICION | CANIBALISMO | TABUES | ANTROPOLOGIA CULTURAL Y SOCIAL | ALIMENTOS | HISTORIA | SOCIOLOGIA COMPARADA | AFRICA
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Libros, Folletos, Traducciones Libros, Folletos, Traducciones Biblioteca Elma Kohlmeyer de Estrabou
Antropología
392.8 GOO M05283 (Browse shelf) Available M05283
Libros, Folletos, Traducciones Libros, Folletos, Traducciones Biblioteca Elma Kohlmeyer de Estrabou
Antropología
392.8 GOO M05680 (Browse shelf) ej. 2 Available M05680

La Bca. posee: 2 ejs.

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

^